Tijdgeest specialist

Als tijdgeest specialist, trendanalist en vertaler van menselijke drijfveren naar commerciële kansen en mogelijkheden verzorgt Christine Boland al drie decennia presentaties, masterclasses en strategische workshops voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Met haar scherpe analyses, heldere visie op de toekomst, toepasbare trends en positieve insteek kan zij op elk niveau in de organisatie waarde toevoegen, processen versnellen en innovaties in gang zetten.

Christine publiceert geregeld in vakbladen en is een veelgevraagd jurylid. Ze is vanaf het eerste uur mede-auteur van de Trendrede, die elk jaar wordt uitgegeven. Daarnaast is ze actief in de Raad van Advies voor Reclamerecht.

The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new

Dan Millman

Van uitzoomen naar inzoomen

De analyses van Christine beginnen altijd met het wereldnieuws. Samen met vele andere omgevingsfactoren vormt dit het spanningsveld waarin wij leven. Dit spanningsveld definieert de tijdgeest en beïnvloedt wat mensen drijft. Door drijfveren te doorgronden worden consumententrends duidelijk: trends zijn een antwoord op die drijfveren. Daar liggen de kansen en mogelijkheden, die kunnen vervolgens vertaald worden naar innovaties.

 

Christine Boland inspireerde eerder

Follow Christine Boland on