Credits: Jessy Nite & Plant the Future, Stella Jean, Patrick Keane, Kenneth Cobonpue, Chris Perani & Rick Owens

DESIGN LANGUAGE SUMMER 22

SOULFUL SOLUTIONS


Design is een taal, de expressie van de tijdsgeest in vormen, kleuren en materialen. Om die taal te ‘verstaan’ en te kunnen gebruiken bij de keuzes voor jouw collectie- of productontwikkeling, is het essentieel om eerst de tijdgeest te doorgronden.

Dat is nog een hele uitdaging in een wereld, die op zijn kop staat en er per week anders uitziet, maar Christine kan dit als geen ander.

Ze neemt je mee door de tijdgeest, en laat zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor zomer 2022.

Op 13 en 20 januari was de première van deze presentatie. Heb je het gemist? Dan kun je hieronder alsnog het trendboek bestellen. Benieuwd naar ons volgende event? Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen event meer mist of overweeg een membership, je krijgt dan toegang tot drie online events en ontvangt ook nog per event het bijbehorende trendboek in je brievenbus.

credits: YANKO DESIGN, CIRCLO, VARIOUS ASSOCIATES, VIEW, FEMKE VAN GEMERT, UNUSUAL TRAVELER

8 SEPTEMBER 12:30 -13:00

LIVE@LUNCH | Interieur & Kleur Special

De meest inspirerende interieur & kleur trends voor 2022 in 30 minuten. Kijk mee met dit inspiratie intermezzo voor 29,50 euro ex btw (gratis voor members). Christine laat je zien welke belangrijke vormentaal en kleuren (combinaties) de toon gaan zetten voor interieur. Kun je niet live meekijken? Bij een ticket ontvang je altijd een link naar de replay zodat je op je eigen moment kunt kijken. Deze link is twee weken geldig.

Programma
12.30 -13.00 Presentatie | Interieur Special
13.00 -13.15 Live Q & A

Koop hier je ticket

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE EVENTS?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIVE @ LUNCH

Gedurende het jaar organiseren we een aantal specials over o.a. interieur, kleur, design etc. Houd onze socials in de gaten voor de exacte data. Members ontvangen gratis toegang tot deze live online events.

AGENDA

Woensdag 8 september 12:30
LIVE@LUNCH | inspiratie intermezzo
Meer informatie & Tickets

Woensdag 15 september 13:00
LIVE@LUNCH | inspiration intermezzo (EN)
Meer informatie & Tickets

Woensdag 13 oktober 10:00
PREMIERE LIVE ONLINE: Trends & Tijdgeestanalyse
Meer informatie en tickets

Woensdag 27 oktober 16:00
PREMIERE LIVE ONLINE: Trends & Tijdgeestanalyse (EN)
Meer informatie en tickets

18 november 2021 10:00-12:00
Extra Live Online Winter 22-23

Binnenkort beschikbaar

18 november 2021 16:00-18:00 CET
Extra Live Online Winter 22-23 (EN)
Binnenkort beschikbaar
15 december 2021 12.30-13.15
Live@Lunch
Binnenkort beschikbaar
16 december 2021 13.00-13.45 CET
Live@Lunch (EN)
Binnenkort beschikbaar
12 januari 2022 10:00-12:00
Design Language Summer 23
Binnenkort beschikbaar
19 januari 2022 16:00-18:00 CET
Design Language Summer 23 (EN)

Binnenkort beschikbaar

THE ETERNAL TABLE OF DESIGN ELEMENTS

Mijn manier van werken heb ik manifest kunnen maken in een systeem. Na een uitgebreide analyse hebben we geïnventariseerd welke inspiratiebronnen steeds weer in één of andere vorm terugkeren in vormentaal. Deze hebben we geordend in een tabel, geïnspireerd op het periodiek systeem der elementen. Samen vormen zij ‘The eternal table of design elements’.

Deze elementen worden, als in een scheikundig proces, opnieuw met elkaar vermengd en gemixt, steeds weer in andere combinaties en verhoudingen. Zo ontstaat een methode om ieder seizoen opnieuw te kunnen doorgronden: Wat gebeurt er in vormentaal? Welke elementen, onder invloed van de tijdgeest, zijn overheersend?

Het systeem helpt jou ook als je wilt zien wat er gebeurt in nieuwe collecties, op beurzen, exposities etc. Je gaat de ingrediënten herkennen en dat geeft een prettig houvast. Tijdens de Design Language events laat ik zien welke elementen een prominente rol spelen voor toekomstige seizoenen.

   Design: DELFINA MUNOZ DE TORRO

“DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN”