Credits: Jessy Nite & Plant the Future, Stella Jean, Patrick Keane, Kenneth Cobonpue, Chris Perani & Rick Owens

DESIGN LANGUAGE SUMMER 22

SOULFUL SOLUTIONS


Design is een taal, de expressie van de tijdsgeest in vormen, kleuren en materialen. Om die taal te ‘verstaan’ en te kunnen gebruiken bij de keuzes voor jouw collectie- of productontwikkeling, is het essentieel om eerst de tijdgeest te doorgronden.

Dat is nog een hele uitdaging in een wereld, die op zijn kop staat en er per week anders uitziet, maar Christine kan dit als geen ander.

Ze neemt je mee door de tijdgeest, en laat zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor zomer 2022.

Op 13 en 20 januari was de première van deze presentatie. Heb je het gemist? Dan kun je hieronder alsnog het trendboek bestellen. Benieuwd naar ons volgende event? Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen event meer mist of overweeg een membership, je krijgt dan toegang tot drie online events en ontvangt ook nog per event het bijbehorende trendboek in je brievenbus.

17 NOVEMBER 10:00 -11:00

DESIGN LANGUAGE winter 22-23

EXTRA LIVE ONLINE: SYMBOLIC SCENARIOS

Design is een taal, de experessie van de tijdsgeest in vormen, kleuren en materialen. Om die taal te ‘verstaan’ en te kunnen gebruiken bij de keuzes voor jouw collectie- of productontwikkeling, is het essentieel om eerst de tijdgeest te doorgronden.

In deze live neemt Christine je mee door de tijdgeest, en laat je nu alvast zien welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zullen zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor Winter 22-23.

Koop hier je ticket

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE EVENTS?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIVE @ LUNCH

Gedurende het jaar organiseren we een aantal specials over o.a. interieur, kleur, design etc. Houd onze socials in de gaten voor de exacte data. Members ontvangen gratis toegang tot deze live online events.

AGENDA

Woensdag 27 oktober 16:00
BEING PART OF THE SOLUTION (EN)
Meer informatie en tickets

17 november 2021 10:00-11:00
Extra Live Online Winter 22-23
Meer informatie en tickets

17 november 2021 16:00-17:00 CET
Extra Live Online Winter 22-23 (EN)
Meer informatie en tickets

15 december 2021 12.30-13.15
Live@Lunch
Binnenkort beschikbaar

16 december 2021 13.00-13.45 CET
Live@Lunch (EN)
Binnenkort beschikbaar

12 januari 2022 10:00-12:00
Design Language Summer 23
Binnenkort beschikbaar

19 januari 2022 16:00-18:00 CET
Design Language Summer 23 (EN)
Binnenkort beschikbaar

THE ETERNAL TABLE OF DESIGN ELEMENTS

Mijn manier van werken heb ik manifest kunnen maken in een systeem. Na een uitgebreide analyse hebben we geïnventariseerd welke inspiratiebronnen steeds weer in één of andere vorm terugkeren in vormentaal. Deze hebben we geordend in een tabel, geïnspireerd op het periodiek systeem der elementen. Samen vormen zij ‘The eternal table of design elements’.

Deze elementen worden, als in een scheikundig proces, opnieuw met elkaar vermengd en gemixt, steeds weer in andere combinaties en verhoudingen. Zo ontstaat een methode om ieder seizoen opnieuw te kunnen doorgronden: Wat gebeurt er in vormentaal? Welke elementen, onder invloed van de tijdgeest, zijn overheersend?

Het systeem helpt jou ook als je wilt zien wat er gebeurt in nieuwe collecties, op beurzen, exposities etc. Je gaat de ingrediënten herkennen en dat geeft een prettig houvast. Tijdens de Design Language events laat ik zien welke elementen een prominente rol spelen voor toekomstige seizoenen.

   Design: DELFINA MUNOZ DE TORRO

“DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN”