Design Language

Een vlijmscherpe analyse van de vormentaal voor de zomer van volgend jaar. Inclusief materiaal trends, kleurcombinaties en Pantone-referenties. Met waardevolle inspiratie en onmisbare informatie voor o.a. designers, inkopers en interieur specialisten..
.

Design Language Zomer

Bestel het Zomer Trendboek

De digitale trendboeken zijn een compacte samenvatting van mijn seizoensanalyses in beeld en tekst. Onmisbare documenten met de belangrijkste trends, kleurenthema’s en Pantone referenties. Met veel inspirerende voorbeelden uit interieur, architectuur, design en (vrouwen) mode.

Ontwerp vandaag de toekomst. Met deze handige trendboeken.

Komende Events

Volg een van de komende live events of webinars. 

Milano & Beyond PDF

Milano & Beyond PDF

Onmisbaar naslagwerk Op basis van mijn zomer 2024 analyse hebben Marie-Gon en ik de highlights van Milan Design Week in beeld gebracht. Dit unieke, digitale trenddocument is rijk geïllustreerd en onmisbaar voor iedereen die zich graag laat inspireren door design.

Ga naar dit event

Inspiratie voor dit seizoen

Wil je geen event missen?

Word dan meteen member.

Als member kun je elk jaar drie premières bijwonen van online events: de tijdgeestanalyse in oktober en de Design Language in januari en juni. Bovendien kun je dan gratis aanschuiven bij de Live@Lunch sessies en krijg je bij iedere première het bijbehorende digitale boek thuisgestuurd.

Word member en bespaar €200 per jaar.

Als member bespaar je ruim 40% op de prijs van alle tickets in een jaar. Met een membership kun je dus bijna €200 besparen.

Geen producten in je mandje