Extra Live Online Design Language
Winter 24/25

Extra Live Online Design Language
Winter 24/25

SYMBIOTIC CONTRADICTIONS

Dat is het hoofdthema van mijn nieuwste trendanalyse Design Language winter 2024-2025. De Première hiervan was in juni en op 15 november om 10 uur geef ik live online een compacte herhaling van dit seizoen van een uur. Niet erg wanneer je er niet bij kunt zijn want jouw ticket geeft je recht op 14 dagen terugkijk tijd!

Een tipje van de sluier: volgend jaar winter zien we tegenstrijdigheden samengaan, zoals nooit eerder vertoont. Conventionele outfits, waar één onderdeel werkelijk ongekend is of ontwerpen, die puur natuur lijken maar tegelijkertijd magisch zijn.

Tijdens deze update vertel ik je alles over dit bijzondere seizoen. Via vier uitgebreid geïllustreerde thema’s bied ik inzicht in waar de consument behoefte aan heeft.
In winter 2024-2025 willen we ons ingepakt, gebakerd, gekoesterd, verstild en beschermd voelen; onszelf bewust van vrijheid beperkend. Waarom? Als buffer tegen de ‘boze buitenwereld’, letterlijk én figuurlijk.

Naar binnen keren is een belangrijk thema voor de toekomst. De wereld om ons heen gaat zo snel, de problematiek is zo groots dat we de behoefte hebben aan verstilling. We kiezen ervoor onszelf bewust te beperken omdat de vrijheid eigenlijk beklemmender is.
Wat dit precies betekent voor de vormentaal vertel ik je tijdens mijn update in de Extra Live Online – Design Language winter 2024-2025. En veel meer dan dat alleen, uiteraard.
Ook vertel ik welke kleurencombinaties de toon zullen gaan zetten in fashion, lifestyle, retail en visual merchandising en hoe je dit kunt vertalen naar jouw collectie, merk of business. Want, wanneer je begrijpt waar trends ontstaan en vandaan komen, dan kun je deze veel makkelijker toepassen in je eigen werkveld.

EXTRA LIVE ONLINE | DESIGN LANGUAGE WINTER 2024-2025

Wanneer is het event?
Woensdag 15 november 2023
10:00 – 11:00

Wat kun je verwachten?
👉compacte herhaling van de première in juni
👉unieke live online presentatie

 

BEELDCREDITS: PROJECT; GOBLINCORE AESTHETIC; BAD; MATERIAL DISTRICT; ULLA JOHNNSON 2X

Ontvang een email wanneer je een ticket kunt kopen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en je ontvangt als eerste informatie over alle nieuwe events.

Wil je geen event missen?

Word dan meteen member.

Als member kun je elk jaar drie premières bijwonen van online events: de tijdgeestanalyse in oktober en de Design Language in januari en juni. Bovendien kun je dan gratis aanschuiven bij de Live@Lunch sessies en krijg je bij iedere première het bijbehorende digitale boek thuisgestuurd.

Word member en bespaar €200 per jaar.

Als member bespaar je ruim 40% op de prijs van alle tickets in een jaar. Met een membership kun je dus bijna €200 besparen.

Bekijk gratis Tijdgeest & Trendanalyse

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk gratis Design Language

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk Gratis Webinar Live@Lunch

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download gratis Design Language PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download Tijdgeestanalyse PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om de pdf te downloaden:

Geen producten in je mandje