Milano & Beyond

Milano & Beyond

Ontdek wat Milano & Beyond jou gaat brengen
Christine en Marie-Gon laten zich van 17 tot 22 april onderdompelen in de energie van de Milaan Design Week. Ze filteren de meest essentiële en opvallende inzichten uit alles wat ze zien, voelen en meemaken. Op dinsdag 25 april presenteren ze een unieke en inspirerende terugblik bij TÉGL in Barneveld.

Onmisbare presentatie voor professionals uit de interieurbranche
Deze presentatie mag je niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Want twee uur lang laten zij je zien en voelen welke inzichten cruciaal zijn voor jou, je merk en je doelgroep. Na hun presentatie weet je precies welke keuzes je moet maken voor je collectie of design. En ook hoe je je concurrenten een stap voor kunt zijn.

Van grote trends tot details in kleuren
Christine laat je de grote lijnen zien. Ze neemt je mee langs de trends, legt uit waar ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de  vernieuwing in zit. Zo krijg je een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week. Een waardevol verhaal waar je als interieurexpert ook je eigen klanten mee kunt inspireren.

Het event duurt een halve dag. Je kunt kiezen of je een ticket voor de ochtend- of de middagsessie koopt.

OCHTENDSESSIE
09.30 – 10.00 Inloop
10.00 – 12.00 Trendpresentatie door Christine en Marie-Gon
12.00 – 13.00 Ontmoeten

MIDDAGSESSIE
13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 16.00 Trendpresentatie door Christine en Marie-Gon
16.00 – 17.00 Ontmoeten

LOCATIE
TÉGL showroom Koningsbergenweg 20 3771 NS Barneveld

Wil je geen event missen?

Word dan meteen member.

Als member kun je elk jaar drie premières bijwonen van online events: de tijdgeestanalyse in oktober en de Design Language in januari en juni. Bovendien kun je dan gratis aanschuiven bij de Live@Lunch sessies en krijg je bij iedere première het bijbehorende digitale boek thuisgestuurd.

Word member en bespaar €200 per jaar.

Als member bespaar je ruim 40% op de prijs van alle tickets in een jaar. Met een membership kun je dus bijna €200 besparen.

Geen producten in je mandje