Design Language Zomer 2024
Prototyping Possible Futures

Design Language Zomer 2024
Prototyping Possible Futures

Online Première Design Language Zomer 2024
PROTOTYPING POSSIBLE FUTURES

Het oude systeem is ongelijkwaardig 

De situatie in de wereld maakt ons iets heel erg duidelijk: de mens moet op andere manier op deze planeet gaan leven. Op een betere en lichtere manier. Met andere verhoudingen en een betere balans. Sinds de industriële revolutie is onze relatie met de wereld erg eenzijdig. We halen zoveel mogelijk uit onze planeet maar geven weinig terug. De natuur is circulair en wederkerig. Maar de mens heeft in een lineair systeem de aarde uitgeput en bronnen opgemaakt. Met desastreuze gevolgen.

Onderweg naar een nieuw systeem

We hebben een metamorfose keihard nodig. Ik had ‘m al aangekondigd voor de zomer van 2023, maar ik zie nu al de eerste signalen. En die zijn hoopvol. Het geeft een glimp van hoe onze wereld eruit kan zien. We zijn aan het herzien en aan het heroverwegen. We kijken kritisch naar onze misstanden uit het verleden om zo het heden te herstellen. 

Een nieuw systeem met meer gelijkwaardigheid

We maken de weg vrij voor meer gelijkwaardigheid. Tussen mensen onderling en tussen de mens en de planeet. Met de scherven van het oude systeem maken we een nieuw systeem. We komen in een culturele evolutie. En de natuur? Die wordt in dit nieuwe systeem met liefde en aandacht gekoesterd. Tot op het kleinste, met het oog zichtbare niveau.

Neem een kijkje naar het nieuwe systeem

Kijk naar de première. En reis mee door de ontwikkelingen. Laat je inspireren door de eindeloze creativiteit binnen fashion, lifestyle, retail, architectuur, interieur, kunst en design. Daar zien we altijd als eerste hoe de toekomst eruit gaat zien. Na afloop weet je welke vormen en kleuren de boventoon gaan voeren. Maar je weet vooral waar de trends vandaan komen.

Programma première

Zoom out
Ik geef je een compacte en heldere analyse van de tijdgeest en de consumententrends.

Zoom in
Wat is de visuele taal van de huidige tijdgeest? Welke elementen uit ‘The eternal table of design elements’ zijn beeldbepalend? Hoe vertaalt zich dat in vormentaal? Wat vinden we écht belangrijk? En waar komt die inspiratie vandaag? Ik geef antwoord op alle vragen. 

Colour trends
Welk kleurbeeld past bij deze tijd? Wat zijn de mooiste colour keys? Leun achterover en geniet. Hoor de stilte van sommige kleuren, ervaar de schoonheid van sommige ontwerpen en proef het seizoen met je ogen.

Alle informatie en inspiratie die je nodig hebt 

Ik kan je nu al laten zien waar de consument in de toekomst behoefte aan heeft. En ik laat je zien hoe je dit kunt vertalen naar jouw collectie, merk of business. Met vier uitgebreide en prachtig geïllustreerde thema’s. 

Als je begrijpt hoe trends ontstaan en waar ze vandaan komen, kun je ze veel makkelijker toepassen in je eigen werkveld.

Kijk naar de première voor slechts €95

Voor €95 ontvang je jouw persoonlijke toegang tot dit live online première event. Na afloop ontvang je de replaylink. Daarmee kun je het event nog twee weken lang terugkijken. Wil je echt het complete pakket voor de zomer van 2024? Pre-order dan ook het ruim honderd pagina’s tellende full colour trendboek.

Het (digitale) Trendboek bevat: 

  • Concrete voorbeelden
  • Verklaringen over vorm, oorsprong, materiaal, dessins en kleurgebruik
  • Duidelijke kleurkaarten per thema
  • Toepassingen in inspirerende colour keys
  • Duidelijke kleurkaarten per thema. Inclusief pantone tcx referentie nummers

KOOP TICKET VOOR DE REPLAY

Let op: koop per persoon maar één ticket. Je ontvangt namelijk een persoonlijke kijklink voor dit event. Wil je met meer mensen kijken, neem dan contact op met Hester voor de mogelijkheden.

Wil je geen event missen?

Word dan meteen member.

Als member kun je elk jaar drie premières bijwonen van online events: de tijdgeestanalyse in oktober en de Design Language in januari en juni. Bovendien kun je dan gratis aanschuiven bij de Live@Lunch sessies en krijg je bij iedere première het bijbehorende digitale boek thuisgestuurd.

Word member en bespaar €200 per jaar.

Als member bespaar je ruim 40% op de prijs van alle tickets in een jaar. Met een membership kun je dus bijna €200 besparen.

Bekijk gratis Tijdgeest & Trendanalyse

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk gratis Design Language

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk Gratis Webinar Live@Lunch

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download gratis Design Language PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download Tijdgeestanalyse PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om de pdf te downloaden:

Geen producten in je mandje