Jupiter10; Hector Ruiz Velaz Quezto; 2x Shang Xia; Marni

EXTRA LIVE ONLINE: ZOMER 2023

Woensdag 29 juni 2022 10:00-11:00

META – MORPHOSIS

Op woensdag 29 juni 2022 geeft Christine een extra online presentatie van haar Design Language zomer 2023. In deze verkorte en geüpdatete versie van de première van afgelopen januari neemt ze je in één uur mee door de belangrijkste trends voor volgend jaar zomer. Via vier uitgebreide en prachtig geïllustreerde thema’s krijg je inzicht in waar de consument behoefte aan heeft en welke vormentaal en kleuren(combinaties) dan de toon zullen gaan zetten in de fashion, interieur en design.

Perfect als voorbereiding op de grote (internationale) mode- en designbeurzen die komen gaan. Met al deze waardevolle insights kijk je met een heel ander oog naar wat je daar ziet, zodat je vervolgens met een veel duidelijkere focus en visie voor jouw collectie, merk of business aan de slag kunt.

BONUS: bij een ticket ontvang je direct na afloop van het event een pdf met de kleurenthema’s en alle pantone referenties cadeau!

€77 (excl BTW) eenmalig live online toegang + 2 weken toegang tot de replay. Het betreft een persoonlijk ticket.

Bestel hier je ticket

Wat kun je verwachten?

  • Uitspraken over vorm, oorsprong, materiaal, dessins en kleurgebruik
  • Duidelijke kleurkaarten per thema
  • Toepassingen in inspirerende colour keys
  • Mogelijkheid tot vragen tijdens Q & A

“Deze lezingen geven mij iedere keer een enorme boost aan inspiratie en inderdaad fijn dat de insteek iedere keer zo positief is.”

“Super start van het nieuwe jaar, kan hier echt weer tijd mee voort. Prachtige verzameling aan beelden!”

“Ik ga de beelden en inzichten uit de presentatie doorvertalen naar de producten die wij maken en de communicatie over ons merk.”

“The interconnectedness of us all on a micro and macro level behind your presentation really speaks to me. I can’t praise this presentation enough. Thank you to you and the team!”

TRENDBOEK Summer ’23

Wil je het complete trendboek ontvangen? De hele zomer 2023 analyse in tekst, rijk geïllustreerd met nóg meer beeld uit de presentatie en aangevuld met kleurconcept met pantone tcx referenties. Praktisch, tastbaar en analoog.

  • Vol inspiratie uit design, lifestyle, retail, fashion & interieur
  • Levert praktische ideeën op om morgen al in praktijk te brengen

  • >100 pagina’s

Voor 35 euro ontvang je dit complete naslagwerk vol voorbeelden en inspiratie.

bestel hier het boek

Membership

Overweeg je om vaker een event van Christine te volgen? Dan is ons membership misschien iets voor jou. Vanaf het moment dat je member wordt, stap je in op de vaste cyclus van onze drie online première events. Naast 40% voordeel op de losse ticketprijs, de gratis live@lunch inspiratie intermezzo’s, ontvang je ook bij ieder première event het bijbehorende boek per post.

meer informatie en bestellen

“DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN”