credits: ARTWORK FANS, IMAGEMAN 72, PROPERTY OF

EXTRA LIVE ONLINE: TRENDS & TIJDGEESTANALYSE 2023>>

Woensdag 16 februari 2022 10:00-11:00

BEING PART OF THE SOLUTION

Dit is de presentatie van de trend- en tijdgeestanalyse van 2023 en verder. Een gefragmenteerd tijdsbeeld. En fragmentatie is hét fundamentele probleem van deze tijd. Je kunt gemakkelijk je weg verliezen. De oplossing ligt in een holistisch perspectief: het geheel overzien, erkennen dat alles met alles samenhangt en kijken waar common ground is, waar mensen elkaar kunnen vinden en zich verbonden voelen.

In deze extra live online presentatie neemt Christine je mee door deze tijdgeest en het helpt je daarmee op betekenisvolle wijze de juiste stappen naar de toekomst te zetten. Deze presentatie van 60 minuten is een herhaling van de première van 13 oktober 2021 met extra up to date voorbeelden en een waardevolle samenvatting van de ‘principles of progress’ uit de jaarlijkse analyse.

“We zijn op weg naar en toekomst die meer menselijk is, maar waarin de mens niet per definitie centraal staat. In symbiose met de natuur aan de hand van wetenschap en technologie, gefundeerd op oeroude wijsheid. Ik vang de signalen die dit onderbouwen op en zie dat het steeds meer resoneert in allerlei verschillende (werk)velden en disciplines. Dat stemt hoopvol.”

MELD JE AAN VOOR DEZE EXTRA LIVE

“Op de een of andere manier kwam deze tijdgeest & consumenten trends analyse heel erg binnen bij mij. Indrukwekkend, emotioneel, inspirerend. Super waardevol en genoeg stof tot nadenken.”

Brede duiding, innovatieve en integratie voorbeelden. Een mooie voedingsbodem om de denkprocessen in onze business, maar ook veel breder in het dagelijks leven, in gang te zetten!

WAT WORDEN JOUW NIEUWE PRINCIPLES OF PROGRESS?

Wil jij ook de tijdgeest overzien en weten hoe deze de toekomst van jouw organisatie of merk beïnvloedt? Op haar kenmerkende manier laat Christine jou de kansen zien: vaak verrassend en vernieuwend, soms herkenbaar en bevestigend. Altijd relevant en inspirerend.

  • Continu geactualiseerd met de meest recente ontwikkelingen in de wereld

  • Levert praktische ideeën op om morgen al in praktijk te brengen

  • Inzichten voor een future-proof beleid en innovatie

 

De tijdgeestanalyse Being Part of the Solution is te koop als boek. Voor 35 euro ontvang je dit naslagwerk vol voorbeelden en inspiratie.

bestel hier het boek

Membership

Overweeg je om vaker een event van Christine te volgen? Dan is ons membership misschien iets voor jou. Vanaf het moment dat je member wordt, stap je in op de vaste cyclus van onze drie online première events. Naast 40% voordeel op de losse ticketprijs, de gratis live@lunch inspiratie intermezzo’s, ontvang je ook bij ieder première event het bijbehorende boek per post.

meer informatie en bestellen

“DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN”