Houvast in een veranderende wereld

25 aug 2022 | Blog, Zomer 2022, Zomer 2023

“Disconnectie en fragmentatie roepen als tegenreactie op dat mensen weer houvast zoeken en dat begint bij jezelf: wie ben ik, wat wil ik uitstralen, hoe wil ik mij presenteren? Wie wil ik zijn en met wie wil ik mij verbinden? Je ziet dat mensen zich weer gaan verbinden in kleinere cirkels van vertrouwen. Wie geloof ik, welke krant vertrouw ik? Het is een verdeelde wereld, waarin verbondenheid juist zo belangrijk is. Digitaal zijn we meer dan ooit verbonden, maar we voelen niet dat we verbonden zijn. Het is dus een hele uitdagende tijd. Wat we nodig hebben is verbinding en naar elkaar luisteren. Op kleine schaal zie je deze tegenreacties ontstaan, alleen wordt het nieuws gedomineerd met verhalen en beelden van weerstand en strijd.”

Lees het hele interview hier.

Het gaat er niet zozeer om dat je de trends volgt, maar of je je eigen stijl kunt handhaven.

Aankomende events

Geen producten in je mandje