Masterclass Making Sense

PANDEMIC PRINCIPLES OF PROGRESS
14 oktober 2020 | 10.00-12.15

Ontdek in deze online Masterclass Making Sense de kansen en mogelijkheden voor de toekomst van jouw organisatie. Met drie praktische Principles of Progress als vertrekpunt voor innovatie en vooruitgang, maar net zo goed voor de continuïteit van je merk en organisatie. Want één ding is zeker: VUCA times are here to stay en daar moet je wat mee.

Kosten voor deze masterclass zijn 95 euro ex btw. Na afloop kun je het bijbehorende boek los bestellen. Of kies voor direct 40% voordeel en word member voor een jaar. Je volgt dan onze drie masterclasses voor dit gereduceerde tarief en ontvangt bij iedere presentatie het bijbehorende boek.

Inschrijven

“Alles draait om de behoefte -opnieuw- betekenis te geven aan de wereld en de systemen om ons heen”

Na de ongekende disruptie door COVID 19 en de wereldwijde gevolgen ervan, weet niemand exact waar het heen zal gaan. Het spanningsveld waarin we momenteel leven wordt gedomineerd door onzekerheid. Dit wordt een doorslaggevend decennium; welke krachten zullen gaan winnen in deze gepolariseerde wereld? Zal het tegengeluid sterk genoeg klinken om de transitie naar een meer inclusief, holistisch en ecologisch systeem door te zetten?

En hoe verhouden wij ons tot natuur en tot de ‘technosphere’ die zich steeds nauwer om ons heen weeft? Wat verbindt? Wat geeft betekenis, wat is belangrijk?

Richt de blik naar buiten, overzie de tijdgeest en weet wat mensen drijft. Met haar kenmerkende methode laat Christine de kansen zien: vaak verrassend en vernieuwend, soms herkenbaar en bevestigend. Altijd relevant en inspirerend.

De drie praktische Pandemic Principles of Progress vormen het perfecte uitgangspunt voor innovatie, het maken van de juiste keuzes en voor het onderbouwen van beleid.

Programma

10.00 uur | Introductie “Making Sense”

10.15 uur  | De tijdgeest in één oogopslag –

Pandemic Principles of Progress

11.15 uur  | Korte pauze

11.30 uur | Aan de slag: vertaling naar de praktijk

11.45 uur | Interactie met mogelijkheid voor vragen

12.15 uur | Einde

“Geeft positieve richting in deze tijd. Alle radartjes draaien weer.”

“Het voordeel van online is de uitgebreide Q&A; dat is voor ons echt een meerwaarde”

“Het voelde alsof je bij ons op bezoek was voor een privé presentatie”

“Buitengewoon inspirerend, hoopgevend ook.”

Ga je mee door de tijdgeest? Ontdek wat deze principles betekenen voor jou en je organisatie. Ik hoop je op 14 oktober te zien!
Wil je meer informatie over dit event, mijn services of andere samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met Hester Jong.

“DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN”