De data voor de tweede editie van The Future of Strategy zijn bekend. Op 5 maart 2020 starten we met deze masterclass waarbij we gaan toekomstdenkenvoorspellenvoorzien en zelfs verzinnen. Een zevendelig programma over het omgaan met onzekerheidmixed realities en bijkomende chaos en complexiteit, waarin je je afvraagt op wie en wat je nog kunt vertrouwen. Waarin je episodes hebt dat je ervaart dat je op jezelf bent aangewezen en toch verantwoordelijkheid moet nemen.

Het vraagt om anders strategisch denken en organiseren. Deze masterclass gaat over het toepassen van principles of progress: handvatten die je als navigator helpen je koers te bepalen en te blijven volgen in een onstuimige zee. Wendbaar, verantwoordelijk, koelbloedig, zonder alles te weten, maar met een bestemming in gedachten.

In dit programma helpen we strategen, beleidsmakers en ondernemers omgaan met deze dynamiek, ambiguïteit, complexiteit en onvoorspelbaarheid.

Met gastsprekers als: Kees Klomp, Ivo Brughmans en Albert Arp.

Dit programma is voor strategen, beleidsmakers en ondernemers die te maken hebben met de dynamiek, ambiguiteit, complexiteit en onvoorspelbaarheid van deze tijd.

Lees hier de volledige beschrijving of vraag een brochure aan.

Sign up for the newsletter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.