Mastering Mixed Realities is de tijdgeest analyse 2019-2020 van Christine Boland. Deze analyse is beschikbaar in de vorm van een gratis handout en een uitgebreide analyse. Daarnaast kun je Christine boeken als spreker over dit onderwerp met de mogelijkheid voor een aansluitende hands-on workshop.

Het wordt steeds meer merkbaar hoe analoge en virtuele realiteit in elkaar overlopen. De grens tussen beide is in rap tempo aan het verdwijnen, evenals de grens tussen echt en nep, natuurlijk en artificieel, waar en niet waar. Dat zorgt voor verwarring en chaos, maar tegelijkertijd ook voor veel creativiteit en innovatie. Dystopische en utopische wereldbeelden bestaan naast elkaar. En de consument? Die zoekt een manier om zich te settelen in deze MIXED REALITIES en daar zijn verschillende, vaak tegengestelde vormen voor.

Hoe bereik je die consument? Welke snaar moet je raken om de aandacht en het vertrouwen te verdienen? Daarvoor moet je tegelijkertijd ver uitzoomen om de boeiende complexiteit te overzien en zó ver inzoomen dat je letterlijk ín de context zit waar je wilt zijn. Grip door begrip.

“RICHT DE BLIK NAAR BUITEN, OVERZIE DE TIJDGEEST EN WEET WAT MENSEN DRIJFT.”

VRAAG HIER DE FREEBIE AAN

MASTERING MIXED REALITIES IN COMPANY

Wil je weten hoe de tijdgeest jouw organisatie en haar omgeving beïnvloedt?

Boek een presentatie door Christine Boland met optioneel een hands-on workshop.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

MASTERING MIXED REALITIES – UITGEBREIDE ANALYSE

Wil je liever de uitgebreide analyse ‘Mastering Mixed Realities’ bestellen?
De prijs van de tijdgeestanalyse is 25 euro inclusief btw.

Op dit moment is deze publicatie helaas uitverkocht. 

Neem contact op

Neem contact op voor meer informatie.

Contact