“Inzichten die mij helpen om creatief beter een richting te kiezen”

Welke inspiratie halen onze members uit de presentaties van Christine?

Sylvia Reitsmaa - Sollinea

Image credits: Sylvia Reitsma-Dral

De manier waarop de oorsprong van de trends wordt vertaald naar de uitingsvormen van deze trends vind ik erg waardevol.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Sylvia Reitsma-Dral. Ik werk voor Marketing Royal van Zanten (internationale sierteelt). Als marketeer bij een bedrijf dat bloemen en planten veredelt, ben ik altijd op zoek naar inzichten om met planten aan te sluiten op de lifestyle- en woontrends. In onze branche worden vaak traditionele keuzes gemaakt op het gebied van productontwikkeling en marketing en niet zozeer marktgericht. Door goed op de hoogte te zijn van wat er speelt bij de consument ben ik in staat om een meer creatieve insteek te vinden.

Hoe heb je de analyses van Christine ontdekt?
Ik kwam in contact met de analyses van Christine doordat ik in het Corona-tijdperk de online events heb ontdekt. Na het volgen van één sessie ben ik meteen member geworden. De inzichten van Christine helpen mij om creatief beter een richting te kiezen en om mijn verhaal te onderbouwen. Daardoor word ik nu vaker als gesprekspartner gevraagd voor klanten en voor de ontwikkeling van nieuwe concepten.

Waarom is de informatie uit de live online presentaties belangrijk voor jou?
In mijn vakgebied wordt er vaak gekeken naar data. Door dit te combineren met de ‘zachte’ data van Christine kan ik mijn concepten kracht bijzetten. Het scheelt ook enorm veel tijd, omdat je niet zelf alle informatie bij elkaar hoeft te zoeken. Op persoonlijk niveau vind ik het vooral interessant omdat je op een andere manier naar de wereld en de gebeurtenissen kijkt. Dus het is ook heel fijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Waar gebruik je de inzichten uit de presentaties voor?
De manier waarop de oorsprong van de trends wordt vertaald naar de uitingsvormen van deze trends vind ik erg waardevol. Daarnaast is het membership ook nog eens buitengewoon betaalbaar voor ons.

Woensdag 14 september 12.30 – 13.00

LIVE @ LUNCH | Kleur & Interieur

Geniet van een inspiratie intermezzo! Leun een half uurtje achterover tijdens je lunch en dompel jezelf onder in een fantastische en inspirerende presentatie van Christine. Zij laat je zien welke belangrijke vormentaal en kleuren (combinaties) de toon gaan zetten voor het interieur.

Koop hier je ticket

WIL JE GEEN EVENT MISSEN?

Overweeg dan een personal, professional of student membership.

  • Toegang tot de 3 live online premiere events

  • 40% korting ten opzichte van losse tickets

  • Mogelijkheid tot terugkijken van iedere event

  • Toegang tot de live @ lunch specials (incl PDF)

  • Full colour digitaal trendboek van de drie grote events *

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe inzichten

meer informatie en bestellen

* Bij een personal of business membership