Personal Membership

Wat leuk dat je overweegt om member te worden.

Op deze pagina vind je alle informatie over je membership. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Lees ook even helemaal onderaan deze pagina de veelgestelde vragen.

Ben je al overtuigd van het voordeel?

Bestel hier je membership

Hoe werkt een personal membership?


Na aankoop van je membership stap je in op een jaarlijkse cyclus van de drie grote live online première events. 

Na afloop van iedere première ontvang je het bijbehorende digitale trendboek.

 


Voorafgaand aan ieder event ontvang je per mail een persoonlijke kijklink. En na afloop een link naar de replay die twee weken geldig is.

Ook word je per email op de hoogte gehouden van de aankomende events en de status van je membership.


We geven je een seintje als je laatste event er aan komt.
Je hebt dan de keuze om te verlengen of op te zeggen. Als je member wilt blijven hoef je niets te doen.

Je membership is een jaar geldig. En wordt automatisch verlengt. Wil je opzeggen dan kan dat heel eenvoudig door ons een email te sturen.

Welke events horen bij mijn membership?

3 live online premières

TRENDS & TIJDGEEST ANALYSE

Ieder jaar analyseert Christine onze tijdgeest en duidt daarin de bewegingen die leiden tot trends. Ze richt zich daarbij op de gevolgen hiervan op het menselijk gedrag. Aan de hand van inspirerende voorbeelden laat ze je zien welke trends relevant zijn voor jouw eigen praktijk. Maar vooral waar deze vandaan komen. Waardevolle kennis die je helpt te anticiperen op de toekomst. 2 uur live online.

DESIGN LANGUAGE ZOMER

Design is een taal, de expressie van de tijdsgeest in vormen, kleuren en materialen. Om die taal te ‘verstaan’ en te kunnen gebruike is het essentieel om eerst de tijdgeest te doorgronden. Dat is nog een hele uitdaging in een wereld, die op zijn kop staat en er per week anders uitziet, maar Christine kan dit als geen ander. Ze neemt je mee door de tijdgeest, en laat zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de zomer van minimaal twee jaar vooruit. 2 uur live online.

DESIGN LANGUAGE WINTER

Hetzelfde als bij de zomerpresentatie laat Christine je zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de winter van minimaal twee jaar vooruit. 2 uur live online.

EXTRA’s

LIVE @ LUNCH

Gedurende het jaar organiseren we een aantal specials over een specifiek thema (interieur, kleur, design etc). Een half uur nieuwe inspiratie tijdens de lunch. Members ontvangen gratis toegang tot deze events.

EXTRA LIVE ONLINE

De extra live online events zijn een herhaling van de hierboven genoemde premières aangevuld met recente inzichten en samengevat tot een event van 1 uur.

TRENDBOEKEN

Na afloop van elke première ontvang je een uitgebreid digitaal naslagwerk met meer dan 100 pagina’s aan inzichten en rijk geïllustreerde voorbeelden.

Meer voor Members

Voor 249 euro exclusief btw krijg je een jaar lang toegang tot het hierboven genoemde aanbod. Klik hieronder om direct je membership te starten.

Ja, ik word member
“Hoopgevende doorkijk naar de toekomst die houvast geeft om je business op scherp te stellen”
“Christine laat zien wat er in de wereld gebeurd met beide benen op de grond, zonder zweverig en onbegrijpbaar te worden”
“Fuel for your mind, een ‘must see and hear’ als je deze tijd écht wilt leren begrijpen!”

Veelgestelde vragen

 1. Vanaf wanneer start mijn membership?
  Je membership start bij het eerstvolgende event na je aanmelding. Je ontvangt hier bericht over direct na aankoop.
 2. Wanneer ontvang ik de kijklinks?
  De kijklinks ontvang je uiterlijk 1 dag van tevoren in je mailbox
 3. Voor welke events krijg ik kijklinks?
  Kies hierboven een membership, dan volgt er een pagina waar je het aanbod kunt vinden en de events staan toegelicht.
 4. Wat moet ik doen als ik geen kijklink heb ontvangen?
  Heb je een dag voor het event nog geen kijklink? Kijk in de mailbox van het adres waarop je je hebt aangemeld. Kijk ook even in je spam. Heb je daar geen link ontvangen? Neem dan contact met ons op.
 5. Wat is een membership op naam?
  Als je een membership koopt ontvang je per event een persoonlijke kijklink die gekoppeld is aan je naam. Deze link is voor jou persoonlijk, dus deel deze niet met anderen.
 6. Wordt een membership automatisch verlengt?
  Ja, als je member wordt dan geef je toestemming dat we je membership ieder jaar automatisch verlengen tot wederopzegging. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.
 7. Hoe zeg ik mijn membership op?
  Je kunt je membership altijd opzeggen tot 1 dag voor je laatste event. Je krijgt bericht van ons wanneer je membership afloopt. Je kunt gewoon opzeggen door ons te emailen.
 8. Kan ik mijn membership tussentijds beëindigen?
  Je kunt je membership tussentijds opzeggen. Je betaalt echter voor een jaar. Dus je blijft de kijklinks ontvangen voor dat jaar. Je krijgt geen geld retour.
 9. Waar kan ik mijn mailadres aanpassen?
  Dat kun je heel eenvoudig doen door ons een mail te sturen met daarin je oude mailadres en het mailadres dat je wilt gaan gebruiken.
 10. Mag ik mijn kijklinks delen met anderen?
  De kijklinks die je ontvangt zijn gekoppeld aan jouw naam en mailadres, we stellen het erg op prijs als je deze links voor jezelf houdt. Wil je met meer mensen kijken, dan is een professional membership misschien interessant voor je?