Members missen niets

Mis niets van mijn inspiratie en waardevolle inzichten. Met een membership weet je precies en continu wat de impact van de tijdgeest is. En kun je de kansen van alle trends en ontwikkelingen optimaal benutten.

Als member kun je drie premières live bijwonen van mijn online events, ontvang je gratis de bijbehorende digitale trendboeken, heb je gratis toegang tot de Live@Lunch sessies.

Je hoeft nergens aan te denken want een dag voor elk event mailen we je een persoonlijke kijklink. Je kunt het event ook altijd nog twee weken lang terugkijken.

Deze events zijn inbegrepen in een membership

Trend & Tijdgeestanalyse

Ieder jaar maak ik een scherpe analyse van de tijdgeest. Ik verklaar de ontwikkelingen die leiden tot de trends en ik kijk naar de gevolgen van deze trends op ons menselijk gedrag. Met inspirerende voorbeelden laat ik zien welke trends voor jou relevant kunnen zijn. Kortom, elke analyse biedt waardevolle kennis om in te spelen op de toekomst. Je kunt dit event live online volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Design Language Zomer

Christine neemt je mee door de tijdgeest, en laat zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zullen gaan zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de zomer van 1,5 jaar vooruit. Dit event is zowel live online te volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Design Language Winter

Hetzelfde als bij de zomerpresentatie laat Christine je zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zullen zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de winter van minimaal 1,5 jaar vooruit. Dit event is zowel live online te volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Live@Lunches

Het hele jaar organiseer ik specials met een specifiek thema. Bijvoorbeeld over interieur, kleur en design. Tijdens de lunch geef ik je in een half uur enorm veel inspiratie. Als member kun je deze lunch webinars gratis live volgen of terugkijken.

Een inspirerende community

Sluit je aan bij een netwerk van inspirerende professionals. Een groeiende en diverse community die bestaat uit experts in design, interieur, lifestyle, fashion, retail, marketing, consultancy en onderwijs.

Wil je voor meer dan 6 mensen in jouw bedrijf een membership?
Neem dan contact op
. We hebben namelijk een aantrekkelijke korting voor bedrijven.

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer start mijn membership?

Je membership start bij het eerstvolgende event na je aanmelding. Op het e-mailadres dat je bij je aankoop aan ons hebt doorgegeven ontvang je bericht over je eerste event.

Wanneer ontvang ik de kijklinks?

De kijklinks ontvang je uiterlijk 1 dag van tevoren in je mailbox.

Voor welke events krijg ik kijklinks?

Kies hierboven een membership, dan volgt er een pagina waar je het aanbod kunt vinden en de events staan toegelicht.

Wat is een membership op naam?

ls je een membership koopt ontvang je per event een persoonlijke kijklink die gekoppeld is aan je naam en mailadres. Deze link is voor jou persoonlijk, dus deel deze niet met anderen.

Wordt een membership automatisch verlengd?

Ja, als je member wordt dan geef je toestemming dat we je membership ieder jaar automatisch verlengen tot wederopzegging. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Kan ik mijn membership tussentijds beëindigen?

Je kunt je membership tussentijds opzeggen. Je betaalt echter voor een jaar. Dus je blijft de kijklinks ontvangen voor dat jaar. Je krijgt geen geld retour.

Mag ik mijn kijklinks delen met anderen?

De kijklinks die je ontvangt zijn gekoppeld aan jouw naam en mailadres, we stellen het erg op prijs als je deze links voor jezelf houdt.
Wil je met meer mensen kijken, dan is een professional membership misschien interessant voor je?

Geen producten in je mandje