Members missen niets

Mis niets van mijn inspiratie en waardevolle inzichten. Met een membership weet je precies en continu wat de impact van de tijdgeest is. En kun je de kansen van alle trends en ontwikkelingen optimaal benutten.

Als member kun je drie premières live bijwonen van mijn online events, ontvang je gratis de bijbehorende digitale trendboeken, heb je gratis toegang tot de Live@Lunch sessies.

Je hoeft nergens aan te denken want een dag voor elk event mailen we je een persoonlijke kijklink. Je kunt het event ook altijd terugkijken tot wanneer je wilt, in onze online omgeving Insights.

Deze events zijn inbegrepen in een membership

Trend & Tijdgeestanalyse

Ieder jaar maak ik een scherpe analyse van de tijdgeest. Ik verklaar de ontwikkelingen die leiden tot de trends en ik kijk naar de gevolgen van deze trends op ons menselijk gedrag. Met inspirerende voorbeelden laat ik zien welke trends voor jou relevant kunnen zijn. Kortom, elke analyse biedt waardevolle kennis om in te spelen op de toekomst. Je kunt dit event live online volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Design Language Zomer

Christine neemt je mee door de tijdgeest, en laat zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zullen gaan zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de zomer van 1,5 jaar vooruit. Dit event is zowel live online te volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Design Language Winter

Hetzelfde als bij de zomerpresentatie laat Christine je zien laat welke vormentaal en kleuren(combinaties) de toon zullen zetten in lifestyle, fashion, design, interieur, retail en visual merchandising voor de winter van minimaal 1,5 jaar vooruit. Dit event is zowel live online te volgen of tot nog twee weken daarna via de replay.

Live@Lunches

Het hele jaar organiseer ik specials met een specifiek thema. Bijvoorbeeld over interieur, kleur en design. Tijdens de lunch geef ik je in een half uur enorm veel inspiratie. Als member kun je deze lunch webinars gratis live volgen of terugkijken.

Een inspirerende community

Sluit je aan bij een netwerk van inspirerende professionals. Een groeiende en diverse community die bestaat uit experts in design, interieur, lifestyle, fashion, retail, marketing, consultancy en onderwijs.

Wil je voor meer dan 6 mensen in jouw bedrijf een membership?
Neem dan contact op
. We hebben namelijk een aantrekkelijke korting voor bedrijven.

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer start mijn membership?

Je membership start direct. Je krijgt toegang tot de online omgeving Insights, waar je de afgelopen events direct kunt terugkijken. Je kunt live bij het eerstvolgende event na je aanmelding zijn. Op het e-mailadres dat je bij je aankoop aan ons hebt doorgegeven ontvang je bericht over je eerste event.

Wanneer ontvang ik de kijklink voor het live event?

De kijklink ontvang je uiterlijk 1 dag van tevoren in je mailbox.

Voor welke events krijg ik een live kijklink?

Hierboven staan de events toegelicht. Je krijgt toegant tot de eerstvolgende drie events na je aanmelding. Dit zijn Design Language Zomer in januari, Design Language Winter in juni en Tijgeest & Trends in oktober. En daarnaast krijg je ook een kijklink voor de Live@Lunches.

Wat is een membership op naam?

Als je een membership koopt ontvang je per event een persoonlijke kijklink die gekoppeld is aan je naam en mailadres. Deze link is voor jou persoonlijk, dus deel deze niet met anderen.

Wordt een membership automatisch verlengd?

Ja, als je member wordt dan geef je toestemming dat we je membership ieder jaar automatisch verlengen tot wederopzegging. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.

Kan ik mijn membership tussentijds beëindigen?

Je kunt je membership tussentijds opzeggen. Doe dit minimaal een week voor de verlening. Je betaalt echter voor een jaar. Dus je blijft de kijklinks ontvangen voor dat jaar. Je krijgt geen geld retour.

Mag ik mijn kijklinks delen met anderen?

De kijklinks die je ontvangt zijn gekoppeld aan jouw naam en mailadres, we stellen het erg op prijs als je deze links voor jezelf houdt.
Wil je met meer mensen kijken, dan is een professional membership misschien interessant voor je?

Hoe kan ik de events terugkijken?

Via onze online omgeving Insights heb je de mogelijkheid om alle events van het afgelopen jaar en het nieuwe jaar te zien, zolang je member bent. Je ontvangt een mail met uitleg hierover, direct na het afsluiten van je membership.

Wanneer staan de opnames online in Insights?

We streven ernaar om op dezelfde dag van het event de opnames online te zetten. Als dit technisch niet mogelijk is op die dag, dan volgt altijd de opname op de dag na het event. Je krijgt hierover via Insights bericht.

Heb ik altijd toegang tot Insights?

Ja, zolang je member bent heb je toegang. 

Bekijk gratis Tijdgeest & Trendanalyse

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk gratis Design Language

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Bekijk Gratis Webinar Live@Lunch

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download gratis Design Language PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om dit event terug te kijken:

Download Tijdgeestanalyse PDF

Vul je gegevens in en je ontvangt direct een persoonlijke link om de pdf te downloaden:

Geen producten in je mandje