De Mindset methode

Ontketen de aantrekkingskracht van je merk

De Mindset methode

Ontketen de aantrekkingskracht van je merk

In de voortrazende dynamiek van deze tijd is een consistente eigen stijl van vitaal belang. Missie en visie kunnen helder zijn, evenals de merkidentiteit, maar met de manier waarop dat tot uiting wordt gebracht bepaalt uiteindelijk de impact en het
succes.

De Mindset methode is een tool om stijl te definiëren. Stijl is de uitingsvorm van de merkidentiteit. De brand expression van
de brand personality. Mindsets staan voor archetypische manieren van vormgeven.
Er zijn vier Mindsets:

Meer weten? Download de hand-out

* verplichte velden

Hiermee geef ik toestemming voor het gebruik van deze gegevens door Christine Boland voor het versturen van de handout en voor het mij op de hoogte houden van nieuwe methodes en werk.

U kunt zich altijd uitschrijven van dit mailbestand via de link onderaan de nieuwsbrief of door ons een email te sturen.

We gebruiken Mailchimp als ons mailingsysteem en crm. Door op versturen te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gedeeld met Mailchimp. Lees hier Mailchimp's privacy practices.

Mindset Workshop

Met het [werk] boek kunt u zelf aan de slag met deze methode. Maar we bieden deze methode ook aan als workshop.

Onder begeleiding van Christine wordt er in een kort, efficiënt traject van één à twee dagdelen een collectief merk-, én stijlbewustzijn gegenereerd. Het resultaat is een eigen, unieke stijlformule, opgebouwd uit één of meerdere Mindsets in een vast- gestelde onderlinge verhouding.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

[Werk]boek: De mindset Methode

In plaats van een in house workshop met een externe trainer kunt u ook zelf met de Mindsets aan de slag. Daarvoor verschijnt in december een handzaam werkboek. Hierin staat de gehele methode en werk- wijze uitgebreid beschreven. Aan de hand van een handig stappenplan en een set mindsetkaarten kan de workshop ook zelf ingevuld/uitgevoerd worden.

De prijs van het boek is 39,95 euro inclusief btw.

De toekomst laat zich niet voorspellen, maar met de juiste inzichten wel voorstellen