In de voortrazende dynamiek van deze tijd is een consistente eigen stijl van vitaal belang. Missie en visie kunnen helder zijn, evenals de merkidentiteit, maar met de manier waarop dat tot uiting wordt gebracht bepaalt uiteindelijk de impact en het succes.

De Mindset methode is een tool om stijl te definiëren. Stijl is de uitingsvorm van de merkidentiteit. De brand expression van de brand personality. Mindsets staan voor archetypische manieren van vormgeven.

MEER WETEN? DOWNLOAD DE HANDOUT

MINDSET WORKSHOP

Met het [werk] boek kunt u zelf aan de slag met deze methode. Maar we bieden deze methode ook aan als workshop.

Onder begeleiding van Christine wordt er in een kort, efficiënt traject van één à twee dagdelen een collectief merk-, én stijlbewustzijn gegenereerd. Het resultaat is een eigen, unieke stijlformule, opgebouwd uit één of meerdere Mindsets in een vast- gestelde onderlinge verhouding.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

[WERK]BOEK: DE MINDSET METHODE

In plaats van een in house workshop met een externe trainer kunt u ook zelf met de Mindsets aan de slag. Daarvoor is er een handzaam werkboek beschikbaar. Hierin staat de gehele methode en werkwijze uitgebreid beschreven. Aan de hand van een handig stappenplan en een set mindsetkaarten kan de workshop ook zelf ingevuld/uitgevoerd worden.

De prijs van het boek is 39,95 euro inclusief btw.

Bestel hier

DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN

IN-HOUSE MINDSET WORKSHOP?

Neem contact op voor meer informatie.

Contact