In de voortrazende dynamiek van deze tijd is een consistente eigen stijl van vitaal belang. Missie en visie kunnen helder zijn, evenals de merkidentiteit, maar met de manier waarop dat tot uiting wordt gebracht bepaalt uiteindelijk de impact en het succes.

De Mindset methode is een tool om stijl te definiëren. Stijl is de uitingsvorm van de merkidentiteit. De brand expression van de brand personality. Mindsets staan voor archetypische manieren van vormgeven.

MEER WETEN? DOWNLOAD DE HANDOUT

MINDSET WORKSHOP

Met het [werk] boek kunt u zelf aan de slag met deze methode. Maar we bieden deze methode ook aan als workshop.

Onder begeleiding van Christine wordt er in een kort, efficiënt traject van één à twee dagdelen een collectief merk-, én stijlbewustzijn gegenereerd. Het resultaat is een eigen, unieke stijlformule, opgebouwd uit één of meerdere Mindsets in een vast- gestelde onderlinge verhouding.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mindset Methode & Stijl formule workshop

Duur: 2 dagdelen

Groepsgrootte in overleg. Ons advies is tussen de 5-15 deelnemers. Deze sessie kan zowel online als in-company gegeven worden.

Bij boeking van de workshop vindt altijd een persoonlijke briefing plaats met de Mindset trainer om de inhoud af te stemmen op de specifieke situatie. 

Prijs: vanaf 1500 euro

  • Presentatie Mindsets© model en uitleg methodiek, aangevuld met voorbeelden uit diverse branches

  • Individueel bepalen van de unieke Mindsets formule (visualisatie)

  • Plenair bespreken, beredeneren, discussiëren en overeenstemmen

  • Kernwoorden formuleren en opstellen guidelines van gekozen stijl

  • Het visualiseren van de stijlformule in specifieke moodboards en word cloud (passend vocabulair) voor jouw merk. Deze kunnen dienen als guidelines en briefing voor design, inkoop, visual merchandising, marketing en communicatie.

contact

[WERK]BOEK: DE MINDSET METHODE

In plaats van een in house workshop met een externe trainer kunt u ook zelf met de Mindsets aan de slag. Daarvoor is er een handzaam werkboek beschikbaar. Hierin staat de gehele methode en werkwijze uitgebreid beschreven. Aan de hand van een handig stappenplan en een set mindsetkaarten kan de workshop ook zelf ingevuld/uitgevoerd worden.

De prijs van het boek is 39,95 euro inclusief btw.

Bestel hier

DE TOEKOMST LAAT ZICH NIET VOORSPELLEN, MAAR MET DE JUISTE INZICHTEN WEL VOORSTELLEN