HACK THE PERSPECTIVE

De wereld staat op z’n kop. De Coronacrisis stelt ons voor ongekende uitdagingen. Ontwikkelingen, die al gaande waren raken in een stroomversnelling. Denk aan thuiswerken, digitaal onderwijs, het besef van ‘climate urgency’, maar ook de bewustwording dat we allemaal onderdeel zijn van één groot mondiaal ecosysteem. Dat we elkaar nodig hebben.

‘Hack the perspective’ is één van de drie ‘principles of progress’ in mijn tijdgeestanalyse BEING HUMAN. Ontstaan in reactie op te hooggespannen verwachtingen en het voortdurend streven naar perfectie en efficiëntie. Een rebels weerwoord tegen de winnaarsmentaliteit en de obsessie met eindeloze zelfverbetering. Toen ik dat formuleerde kon ik niet bevroeden dat dit, net als de twee andere principles of progress in Corona context alleen nog maar meer noodzakelijk zou zijn. Ik heb een update gemaakt van BEING HUMAN vanuit Coronacrisis-perspectief. Die presenteerde ik op 16 april om 10.00 uur. In een gratis webinar. Zo ‘hackte’ ik ook mijn eigen ‘perspective’. Practice what you preach.

Wil je het webinar terug zien? Neem dan contact met ons op.

Sign up for the newsletter!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.